Kärnan i Forevers verksamhet består av Aloe Vera. För att säkerställa högsta möjliga kvalitet, äger Forever sina egna plantager där Aloe Veran odlas ekologiskt och skördas för hand. 

 
Med kvalitet och renhet i fokus, börjar Aloe Vera med 100% inner gele från den allra finaste Aloe vera som antingen pressas o dricks som ett kosttillskott eller blandas med noga utvalda ingredienser av högsta kvalitet för att framställa exceptionella hår - och  hudvårdsprodukter. 
 
Forever produktsortiment är ett bevis på naturens förmåga att hjälpa oss att både ser bra ut och må bra. Produkterna är indelade i 3 koncept som ligger helt rätt i tiden: Wellness, Fitness, och Beauty. 
 
Den höga kvaliteten på produkterna bekräftas av de certifieringar och kvalitetsmärkningar. Forever var först med att få International Aloe Science Councils Seal of Approval. Många produkter är godkända enligt Kosher Rating och Islamic Seal och de flesta av kosttillskott är Halalcertifierade.
 
Ni kan ringa eller sms mig på 070-145 85 75 för att fråga, beställa varor via mig som är Oberoende Forever Business Owner
 
Välkommen!