Hawaiiansk Massage

Hawaiinsk massage eller så kallad Lomilomi massage är urgammal och har förts vidare genom många generationer på Hawaii. Den är ett hjälpmedel att låta MANA, livskraften, flöda genom kroppen. Denna massage hjälper att frigöra din blockerande energi till fritt flödande livsenergi igen. 


Denna helande massage masserar bland annat längs kroppens energibanor, på zonterapi punkter och akupunktur punkter. Massagen berör hela kroppen med flödande, kraftfulla och rytmiska rörelser. Den påverkar nervsystemet, sätter fart på blodcirkulationen och utrensningar av slaggprodukter. Samtidigt stimulerar den till djup vila och avslappning. 

Man ligger på en massagebänk som vid klassisk massage, men använder mer olja. Det är ingen snabbmassage utan den kan ta hur lång tid som helst. Dragen varierar lite eftersom den inte lärts vidare efter "en bok" så varje släkt har sina varianter men den bakomliggande anden är detsamma. Det kan förekomma varma stenar, trubbiga pinnar, chanta ( sjunga och böner) ton mm. 

Hawaiinsk massage / Lomilomi massage är inte bara en teknik utan ett förhållningssätt, d.v.s. livsstil. Grunden i Hawaiinsk massage / Lomilomi massage bygger på filosofin Huna, balans i sitt medvetande och i sitt liv. För att uppnå denna balans lever man efter vissa principer, t ex att våra tankar skapar vår verklighet, det finns inga gränser, energi går dit din uppmärksamhet går, kraften ligger i att leva i nuet m.m. 

Ett nyckelkoncept i HUNA är MANA. livsenergin. Låta livskraften flöda genom kroppen. Flöde betyder hälsa, stopp och blockering betyder sjukdom 
Hawaiiansk massage / Lomilomi massage PRIS INKL MOMS
90 min massage 850 kr
60 min massage 600 kr